Gite XXV House

Een oase van rust in het hart van een uitzonderlijke wijngaard

Het XXV House is een prachtige plek om uw familie of vrienden te verwelkomen voor een weekend, een lang verblijf of een week vakantie. De XXV House gite biedt u twee naast elkaar gelegen accommodaties om individueel of samen te huren :

  • Een gite voor 8 personen
  • Een gite voor 4 personen.

Ontdek deze karaktervolle accommodatie in een groene omgeving van 140 hectare bos en in het hart van een uitzonderlijke wijngaard, het Domaine Vins des Cinq.

Master bedroom Gîte XXV House - 8 people
Private bathroom Gîte XXV House - 8 people
Een gite om
Uit te rusten
Uw batterijen op te laden
Te wandelen
Samen te zitten
Op de hellingen van de Maas,

Charmante gite

Wij bieden u twee volledig uitgeruste en comfortabele accommodaties. Met een elegante inrichting zal dit vakantiehuis u in staat stellen om te onthaasten en een onvergetelijk verblijf te beleven.

Het XXV House is een strategische uitvalsbasis voor een bezoek aan de wijngaarden van de Moezelstreek en voor het verlengen van uw verblijf in een idyllische omgeving met uitzicht op de heuvels rond de Maas.

Gîte XXV House
Om te rusten en op te laden,

2 gites op dezelfde plaats

- Een gite ingericht voor

Een gezellige en aangename ruimte met een bucolische tuin voor een uniek moment. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers smaakvol ingericht voor een comfortabel verblijf.

- Een gite ingericht voor

Een gite die uitkomt op een zonnig terras en een tuin met uitzicht. Boven, 2 tweepersoonskamers en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden met kinderhoek.

Ik kijk er naar uit om te komen

Galerij

Een pure en moderne decoratie die met de grootste zorg door onze interieurarchitect is ontworpen om u zich thuis te laten voelen. Een vriendelijke sfeer in deze gite die profiteert van alle comfort van een huis.

Nabij de Belgische Ardennen,

Couthuin

Gelegen in de gemeente Héron, in Haspengouw, staat de gite in het centrum van verschillende activiteiten in de regio. In de buurt van Namen, Luik en Hoei zal deze gite de gelegenheid bieden om de culturele en sportieve activiteiten van de regio te ontdekken. Het bezoek aan de kastelen van Haspengouw en Condroz, musea en steendorpen maar ook mooie wandelingen in het bos zijn evenzoveel activiteiten die uw verblijf zullen opvrolijken. Het uitzicht is gewoonweg prachtig over de wijngaarden en de Maasvallei.

Vue du gîte
Wacht niet langer

De twee gites zijn het hele jaar door beschikbaar.
Het huren van een vakantiehuis tijdens herfst- en ontspanningsvakanties, de lente- en zomervakanties, de kerst- en nieuwjaarsvakanties, de voorjaarsvakantie of de feestdagen, …